Veli Yıldız açıklama yapacak
05 Mayıs 2024 14:06

Veli Yıldız açıklama yapacak

Demokrat Parti Körfez İlçe yönetiminde istifalar sabaha kadar devam etti. İl Başkanlığının yaptığı açıklama istifalara daha da hız kazandırırken, Veli Yıldız yaptığı paylaşımda önemli bilgiler vereceği açıklamasını basın toplantısı şeklinde gerçekleştireceğini duyurdu

Demokrat parti Körfez İlçe yönetiminde ilk istifa haberi sabah saatlerinde İlçe Başkanı Veli Yıldız’dan geldi. Veli Yıldız, yaptığı açıklama ile nedenini daha sonra açıklayacağı gerekçelerden dolayı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bu açıklamanın basına yansımasından sonra İl Başkanlığı yaptığı paylaşımla Veli Yıldız’ı görevden aldıklarını duyurmaya çalıştı. İstifanın mı, görevden almanın mı gerçekleştiği yönünde tartışmalar devam ederken ilçe yöneticileri peş peşe partiden istifa bilgileri vermeye başladılar.

Veli Yıldız ile başlayan istifalar, Körfez Belediye Başkan adayı ve ilçe yöneticisi İbrahim İnan, Kocaeli Milletvekilliği eski adayı ve Körfez Belediye Meclis Üyesi birinci sıra adayı Cevdet Gürler, İlçe Başkan yardımcısı Güzide Koçsar, STK’lardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ceyhun Yüksel, İlçe Başkan yardımcısı Kazım Kurtoğlu, Siyasi İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Özcan Ak ile istifa zinciri devam etti.

Açıklama yapacak

Veli Yıldız, sabah saatlerinde yaptığı paylaşım ile düzenleyeceği basın toplantısında geçmişe dönük olarak yapılanları, teşkilatı yok sayarak büyükşehir ve İzmit’te neler yapıldığını, yapanları açıklayacağını söyleyerek, istifası sonrasında aldığı desteklerin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Veli Yıldız paylaşımında, “Şuan mutluluğumu tarif edemem, mutluyum çünkü Türkiye'nin her tarafında destek telefonları alıyorum. Körfez bir başka, Kocaeli ve diğer ilçelerden destek telefonları beni çok fazla mutlu etti. Her zaman diyorum siyaset insan tanıma sanatıdır.

Buradan bir kez daha ifade ediyorum. Kocaeli basını ve körfez basını ile bir araya geleceğim.

Geçmişe dönük yapılanları ve yapanları tek tek açıklayacağım. Teşkilatı yok saymak adına Büyükşehirde , izmit' te neler yapıldığını anlatacağım. Yılların Demokrat partisi, son yıllarda iki kişinin elinde bu hallere nasıl geldiğini anlatacağım.

Bunu emek verenler için yapacağım” dedi.

Güncelleme: 05 Mayıs 2024 14:08
BENZER HABERLER
koto 19 mayıs
nazende 19 mayıs
Nabi abi
Nabi abi
KSO 19 mayıs
Nabi abi
X