AK Parti meclis üyesi kendini yerden yere attı!
25 Nisan 2024 10:50

Yok artık dedirten görüntüler! AK Parti meclis üyesi kendini yerden yere attı!

Bu sabah saatlerinde İzmit Tavşantepe'de yaşanan gerginliklere bir yenisi daha eklendi. AK Parti İzmit Belediyesi meclis üyesi İbrahim Efe'nin Hürriyet'in yürüdüğü sırada kendini yerden yere atarak olay çıkarmaya çalıştığı görüntüler "Yok artık!" dedirtti

Tavşantepe Mahallesi sakinleri için Şehir Hastanesi yoluna aydınlatma sistemi kuran ve eski merdivenleri yenileyen İzmit Belediyesi'nin yenilediği merdivenler kesilerek kaldırılmıştı. 8 Nisan tarihinde yaşanan olaya İzmit Belediyesi yaptığı açıklama ile tepki göstermişti. Bu sabah İzmit Belediyesi'nin 3 aydır çalışma yürüttüğü kendi sorumluluk alanına gelen Büyükşehir iş makinalarının alanı kapatarak İzmit Belediyesi'ne ait ekibi alana sokmadığı iddia edildi. İzmit Belediyesi'nde görev alan Fen İşleri ekiplerine saldırda bulunulduğunu da ifade eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medya üzerinden konuya tepki gösterdi.

Olayın yaşandığı alana giden Fatma Kaplan hürriyet, alanda da açıklamalarda bulundu. Hürriyet; "Biz uzlaşı dedikçe birileri sinsi sinsi planlar yapmaya devam ediyor" dedi.

AK PARTİ MECLİS ÜYESİ KENDİNİ YERDEN YERE ATTI!

Açıklamaların ardından alana gelen AK Parti İzmit Belediyesi meclis üyesi İbrahim Efe'nin Hürriyet'in yürüdüğü sırada kendini yerden yere  atarak olay çıkarmaya çalıştığı anlar kameralara yansıdı. "Polis, bana saldırıyorlar" diyerek bağıran AK Parti meclis Üyesi İbrahim Efe, videonun sosyal medyada yayılması sonrası tepkileri üstüne topladı. Vatandaş görüntülere tepki göstererek yayınlanan videonun altına  " Şimdi bu adam bizleri mi temsil ediyor" gibi birçok mesaj atıldı.

 

Güncelleme: 25 Nisan 2024 11:39
BENZER HABERLER
X