Kocaeli Bilnet Ortaokulu’ndan masal şov
02 Haziran 2022 13:40

Kocaeli Bilnet Ortaokulu’ndan masal şov

Kocaeli Bilnet Ortaokulu öğrencileri, hazırladıkları tiyatro performansında masal kahramanlarının günümüze uyarlanmış halleri ile seyirci karşısına çıktı

Kocaeli Bilnet Okulları’nın İzmit Tepeköy Mahallesinde bulunan Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesinden oluşan 60 dersliği ve öğrencilerinin çok yönlü gelişimini destekleyen, çeşitli aktivite alanları bulunan, 15 bin metrekare kapalı alana sahip yerleşkesinde tiyatro resitali sergilendi.

MUHTEŞEM PERFORMANS

‘Masal kahramanları günümüzde aramızda olsaydı neler olurdu’ diyerek yola çıkan Kocaeli Bilnet Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri muhteşem performansları ile göz doldurdu. Masal kahramanlarının günümüze uyarlanmış halleri ile seyirci karşısına çıkan öğrenciler zamanın ruhunu yakalayabildiklerini gözler önüne serdi. 

KALİTESİNİ ORTAYA KOYDU

Tiyatro çalışmasına ilk olarak eserlerini yazarak başlayan öğrenciler, rol dağılımlarını, teknik sorumlularını belirledikten sonra provalarını yaptılar ve 26 Mayıs Perşembe günü oyunlarını 5. ve 6. sınıflara sergilediler. Tüm salonun kahkahalara boğulduğu oyunlarda alkışlar hiç durmadı. Akademik başarıları ile adından sıkça söz ettiren Kocaeli Bilnet Okulları sanat ve spor alanında da kalitesini bir kez daha ortaya koydu. 

Güncelleme: 02 Haziran 2022 13:44
X