Yasin Özlü kulağının üstüne yatmaya devam ediyor
24 Nisan 2024 13:04

Yasin Özlü kulağının üstüne yatmaya devam ediyor

SP Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, büyükşehir belediyesi eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Başsikele’de 500 dönüm araziyi eğitim alanına çevirtip kendi vakfına tahsis ettiğini iddia etmişti. Bu iddianın üzerinden epeyce zaman geçmesine rağmen Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’den herhangi bir açıklama gelmedi

Ergün Demir Tüm haberleri

SP Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, büyükşehir belediyesi eski başkanı Karaosmanoğlu’nun Başsikele’de 500 dönüm araziyi ‘üniversite kurmak için’ eğitim alanına çevirdiğini, ardından vakıf kurup kendi vakfına 49 yıllığına tahsis ettiğini iddia ederek Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’ye bir çağrıda buluşmuştu.

GERİ İSTEYELİM DEMİŞTİ

“Yasin Efendi seçime kadar bir hafta süren var. Geri al bu araziyi. Ne dersin? Cesaretin olur mu ağalarından böyle bir şey istemeye” diyen Mutlu şöyle devam etmişti: “Sayın AK Parti’nin Ak saçlı ağabeyi, değerli din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni, sayın belediye başkanı İbrahim Ağabey. Buralarda sözünüz geçiyor hala. Bu günlere gelirken Başiskele’de izler bıraktınız. Eserleriniz var. Üzerinizde bir emanet duruyor. Gelin onu da konuşalım. İbrahim hocam, hani şu 280 dönümlük bir arazi vardı ya, yanındaki orman arazisi ile birlikte 500 dönüm 500.000 metrekare. 500 dönüm arazi bugün neredeyse üzerine koca bir mahalle kurulacak bir arazi. Gelin bunu geri isteyelim.”

Son olarak Yasin Özlü’ye seslenen Mutlu, “Yasin Efendi seçime kadar bir hafta süren var, sen başlat ben de iş başına geldiğimde gereğini yapayım. Çorbada tuzun olsun. Ne dersin? Cesaretin olur mu ağalarından böyle bir şey istemeye? Korkma bütün Başiskele halkı olarak arkandayız. Sen başlat girişimleri biz devam ederiz. Ağabey de sevinsin, millet için değerli projeler üretelim. 500 dönüm üzerinde neler yapılmaz. Ne projeler üretiriz. Hem herkesin de gönlü hoş olur. Nihayetinde kamu mülkü, hazine malı, beytülmal akçesi. Milletimiz yararlansın! Ne dersin Yasin Efendi! Başlayalım mı?” demişti.

KULAĞININ ÜSTÜNE YATTI

Zafer Mutlu’nun bu ciddi iddiaları halen daha yanıtsız dururken, yeniden Başiskele Belediye Başkanı seçilen Yasin Özlü’den herhangi bir yalanlama ya da yanıt gelmedi. Tüm eleştirilere karşın kulağının üstüne yatan Yasin Özlü’nün bundan sonraki süreçte herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Güncelleme: 24 Nisan 2024 13:06
BENZER HABERLER
X