24 Mart 2024 12:29

"Bizim çocuk gelmiş"

Bu cümle Körfez Belediye Başkan adaylığını ön seçimle sandıktan çıkarak ilan eden Tayfun Balıkçı için manav mahalle ve köylerinde kullanılıyor.

CHP’nin Körfez Belediye Başkan adayı olan Tayfun Balıkçı, bölgede oldukça tanınan ve meclis üyeliği dönemi dahil olmak üzere birçok insana yardım eli uzatan siyasetçi. İlçenin yerlilerinden olan Tayfun Balıkçı’nın adaylığını duyan manav halkı büyük bir kararlılıkla 31 Mart yerel seçimlerinde destek olacaklarını ve oy vereceklerini söylemeye başladılar. Gün geçtikçe adaylığı duyulan Tayfun Balıkçı, mana mahalle ve köylerine saha çalışmasına gittiği zaman vatandaşlar tarafından, “Bizim çocuk gelmiş” diye karşılanmaya başladı.

Ailesi ilçenin yerlilerinden olan ve Atalar Mahallesi’nde çocukluğu geçen Tayfun Balıkçı, gördüğü ilgiden oldukça mutluluk duyuyor ve ziyaret sırasında uzun uzun vatandaşlarla sohbet ediyor. Sohbet sırasında hemen hemen her evde kendisini ve ailesini tanıyan birisini bulan Tayfun Balıkçı, gördüğü ilgi, duyduğu sözlerden mutluluk duyarak ayrılıyor. Bu yakınlık Tayfun Balıkçı’nın ekibini de etkiliyor, broşür dağıtırken, “Bizim çocuk” sözünü duyan ekip, seçimlerin kazanılacağına olan inançları daha da artmış olarak evlerine dönüyorlar.

Güncelleme: 24 Mart 2024 12:33
X