Tayfun Balıkçı, başkan gibi karşılandı
12 Mart 2024 20:42

Tayfun Balıkçı, başkan gibi karşılandı

31 Mart yerel seçimlerine 20 gün kala siyasi partiler son kozlarını da kullanmaya başladı. Bundan önceki seçimlerde AK Parti’nin en çok oy aldığı noktalar arasında yer alan köyler, bu kez kendileri gibi yine manav olan CHP Körfez Belediye Başkan adayı Tayfun Balıkçı’ya kucak açtılar

Tayfun Balıkçı, meclis üyeliği döneminde de sık sık gittiği ve hemen her mahalle de birden fazla yakın ve tanıdığı olduğu köylerde başkan gibi karşılandı. Köy halkını ziyaret eden ve uzun uzun sohbetlere katılan Tayfun Balıkçı ve CHP ekibi, hem sorunları dinlediler, hem de çözüm önerilerini ortaya koydular. Tayfun Balıkçı ile birlikte ziyaretlere katılan Meclis Üyesi adayı Güner Çiçekli ‘de sohbetlere katılırken, fırın başından ayrılmayarak mancarlı pide pişirdi. Bölgenin yöresel yemeklerinden olan mancarlı pideyi fırına atan ve pişmesini bekleyen Çiçekli, daha sonra da arkadaşlarına ikram etti.

“Köyler kesinlikle canlanacak”

Köy ziyaretleri sırasında en çok tarım ve hayvancılığın eski günlerini aradığına şahit olan Tayfun Balıkçı, bu yönde projelerinin olduğunu söyleyerek, “Köylerde yeniden tarım ve hayvancılığın canlanması, elde edilen ürünlerin besici ve çiftçiyi de memnun edecek fiyatlarla Pazara inmesi, aracıların ortadan kaldırılarak tüketicinin de kazanması yönünde çalışmalarımız olacak. Bugüne kadar iktidar partisi hep havanda su dövdü, tarım ve hayvancılığı geliştirmek yerine arazileri betonlaştıracak projelere yol verildi. Köylü, elindeki toprağını işleyemediği için kentten gelen, parası olan insanlara satıyor. Onlarda ya villa yapıyor, ya da hobi bahçesi adı altında üretimden uzak çalışmalarla toprağı öldürüyor. Tarım ve hayvancılık, üretim bu ülkenin geleceğidir ve ne yazık ki bundan gün geçtikçe uzaklaşıyoruz. Tarım ve hayvancılığı cazip hale getirecek, insanları kentten köye taşıyacak projelerimiz var ve 1 Nisan sabahı itibariyle de uygulamaya başlayacağız” dedi.

Tayfun Balıkçı her gittiği mahallede sevgiyle karşılanırken, manav olmasının verdiği avantajla da destek sözleri aldı.

Güncelleme: 12 Mart 2024 20:46
BENZER HABERLER
X