Balıkçı: Emeklilerin halinden biz anlarız
29 Mart 2024 09:41

Balıkçı: Emeklilerin halinden biz anlarız

CHP Körfez Belediye Başkan adayı Tayfun Balıkçı, aylardır ek zam, seyyanen zam müjdesi bekleyen, ancak hayal kırıklığı yaşayan emeklilere seslenerek, “Sizin halinizden biz anlarız. Bundan önce de emekliler, asgari ücretliler CHP’nin çıkışı, politikaları sayesinde zam gördüler ve biraz nefes alabildiler. Bundan sonra da yine CHP belediyelerinin uygulayacağı destek programları ile nefes almaları sağlanacaktır” dedi

31 Mart yerel seçimlerine 3 gün kala çalışmalarını hızlandıran ve arka arkaya projeler açıklayan Tayfun Balıkçı, “Projelerimiz arasında en çok ezilen ve ekonomik krizle ezilen emeklilere nefes aldırma çalışmaları var. Vereceğimiz Kirazkart ile emeklilerimiz, dar gelirlilerimiz ay sonunu nasıl getireceğiz endişesinden kurtulacaklar. Bu kart, emeklilerin, dar gelirlilerin, yeni evlenen çiftlerin de bu karttan faydalanmasını sağlayacağız. İhtiyaç sahibi her aile doğrudan yardım alarak ay sonunu getirme kaygısından kurtulacak” dedi.

"ÜCRETSİZ SÜT DAĞITIMI YAPACAĞIZ"

Tayfun Balıkçı, okula giden çocuklar ve ailelerini rahatlatacak projeleri olduğunu da sözlerine ekleyerek, “Yeni doğan bebeklerin sağlıklı gelişmeleri için ücretsiz süt dağıtımı yapacağız. Okula giden minik öğrencilerin beslenmeleri aileler için zahmetli olmaya başladı. Bunun önüne geçecek ve öğrencilerin ücretsiz beslenmeleri için projeler hazırlamaya başladık. Hanımların ev ekonomisine katkı sağlamaları için de gelecek yerleşkeleri hazırlayacağız. Burada hem kadınlara çalışma ve üretme imkanı sağlanacak, hem de kurulacak olan kreşlerle çocukların bakımı yapılacak, ailelerin gözü arkada kalmayacak” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Güncelleme: 29 Mart 2024 09:43
BENZER HABERLER
birsoy mühendislik 1 mayıs
Nabi abi
Nabi abi
nazende 1 mayıs
Nabi abi
Nabi abi
X