Büyükşehir CHP Meclis Üyesi Balıkçı: Darıca’yı bari bu 5 yıl hatırlayın
25 Nisan 2024 20:40

Büyükşehir CHP Meclis Üyesi Balıkçı: Darıca’yı bari bu 5 yıl hatırlayın

Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erhan Balıkçı, “Darıca’ya hizmet etmiyorsunuz. Bari bu 5 yıl Darıca’yı hatırlayın” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclisinde söz alan CHP Meclis Üyesi Erhan Balıkçı, Darıca’ya yapılan hizmetlerin yetersiz olduğunu söyledi. Erhan Balıkçı konuşmasında; “Metroyu Darıca’nın tamamı kullanamayacak. Darıca’da denizin kenarından kalkan metroyu ne Emek Mahallesi’nin ne Nene Hatun’un ne Kazım Karabekir’in ve Bayramoğlu’nun büyük bir kısmı kullanamayacak. Yapılacak metro güzel ama güzergahı yeterli değil.

HİZMETLER EKSİK YAPILIYOR

Darıca’ya bakarken, ‘yapmadıklarını yapmayacaklarınız teminatı’ gibi duruyor. Darıca’ya hizmet etmiyorsunuz. Aldığını oya bakarak ‘ediyoruz’ diyemezsiniz. Darıca’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin gözle görülür bir hizmetini vatandaş görmüyor. Hizmetler eksik yapılıyor. 5 yıl önce Darıca’da trafik sorunu daha az vardı. 5 yıl geçti daha fazla var.

İNSANLAR GECE SOKAĞA ÇIKAMIYOR

Tuzla Caddesi, Darıca’nın prestijli olabilecek bir yeri. Seçimden aylar önce elektrik hatlarının yer altına alınmasıyla ilgili çalışma yapıldı. Şu anda her yama yama, kaldırımlar dağınık. Haftalardır böyle. Darıca’yı unutmayın. Bari bu 5 yıl hatırlayın. Sokaklar, caddeler kötü. Tuzla Caddesi’nde ışıklandırma yok. Merkez’de insanlar gece sokağa çıkamıyor” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme: 25 Nisan 2024 20:41
X