Millet aç, Tutuş milleti denizde gezdirip yemek yedirecekmiş!
11 Mart 2024 00:01

Millet aç, Tutuş milleti denizde gezdirip yemek yedirecekmiş!

AKP’nin İzmit Belediye Başkan adayı Muharrem Tutuş bugün projelerini açıkladı. Başkan adayı Tutuş’un vaatlerinden birisi olan “Flamingo Yüzer Restoran” projesi oldukça gereksiz ve uçuk bulundu 

Ergün Demir Tüm haberleri

31 Mart yerel seçimlerine sayılı gün kala, belediye başkan adayları da proje tanıtım programlarına devam ediyor. Bugün seçim beyannamesini açıklayanlardan birisi de AKP’nin İzmit Belediye Başkan adayı Muharrem Tutuş’du. Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe katılım yüksek oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da katıldığı etkinlikte Başkan adayı Tutuş’un açıkladığı projelerin bazıları oldukça uçuk ve gereksiz bulundu.

GEMİ RESTORANDA YEMEK YİYECEKMİŞİZ!

Muharrem Tutuş’un en gereksiz ve uçuk projelerinden birisi ise “Flamingo Yüzer Restoran” projesiydi. Tutuş projesinden şöyle bahsetti: ‘’Vatandaşlarımızın denizle buluştuğu pek çok yerimiz var. Ancak bizim İzmit olarak, sosyal tesis mantığına farklı bir bakış açısı getirerek Flamingo yüzer restoranımızı sosyal tesis mantığıyla vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Dışarıdaki fiyatlara nazaran daha makul fiyatlarla İzmitli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız.”

GEREKSİZ VE UÇUK

Ekonomik sıkıntıların had safhada olduğu ülkemizde, İzmitli vatandaşlarda gıda, barınma, ulaşım, sağlık, gibi konulara çözüm bulunmasını beklerken, çocuğunu beslenme çantasına yiyecek koyamaz hale gelmişken, flamingo yüzer restoran gibi proje vaatleri gereksiz ve uçuk bulundu. Vatandaş karada bile bir restorana gidip yemek yiyecek para bulamazken, yüzer restoranda nasıl yemek yiyecek o da ayrı bir merak konusu oldu.

Güncelleme: 11 Mart 2024 00:06
BENZER HABERLER
birsoy mühendislik 1 mayıs
Nabi abi
Nabi abi
nazende 1 mayıs
Nabi abi
Nabi abi
X