Yıldız: Projelerin takipçisi olacağız
18 Nisan 2024 13:04

Yıldız: Projelerin takipçisi olacağız

Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, seçimlerin bitmesine rağmen halkın içinde olmaya devam ediyor. Siyasetin yalnızca seçim zamanı yapılmayacağını ve devamlı olarak sahada yer alacağını söyleyen Veli Yıldız, bu sözünü tuttu. Her zamanki gibi Sabah Namazı ile güne başlayan Yıldız, akşam ve yatsı namazı ile günü tamamlarken projelerin uygulanmasının takipçisi olacağını ifade etti

Veli Yıldız, seçim sonrasında da yine cemiyetlere, cenazelere katılarak halkın acısını ve mutluluğunu paylaşmayı sürdürüyor. Diğer siyasiler seçim bitince sahadan ayrılıp, tatile, çalışmaya dönerken sözünü tutan Yıldız yine ziyaretler yapmaya, vatandaşla buluşarak sohbete devam etti.

SAHADA VAR OLDUĞUMUZU GÖSTERECEĞİZ

Seçim sonuçlarının Türkiye genelinde tepki oyu olarak sandıklara yansıdığını, ortaya çıkan haritanın iktidar partisinin bitmeye başladığının göstergesi olduğunu söyleyen Yıldız, “İktidarın bu gidişi değiştirmesi için mucize sayılacak çalışmalar yapması gerekiyor. Merkez Bankası’nın rekor sayılacak zarar açıklamasından sonra ekonominin kolay kolay düzelmeyeceği ve başta emekli olmak üzere insanlara bekledikleri artışların sağlanamayacağı ortada. Ekonomik gerçekler bu kadar net iken iktidarın bir sonraki seçimlere güçlenerek girmesi, planladığı Anayasa değişikliğini yapması imkansız. Bu nedenle her an seçim olacakmış gibi çalışmalı ve hazırlıklı olmalıyız. Demokrat Parti olarak hiç ara vermeden sahada yine var olduğumuzu göstereceğiz” dedi.

TAHAMMÜLÜMÜZ KALMADI

Yıldız, kendilerine ait olan projelerin yapılması için çaba harcayacakları gibi, verilen sözlerin yerine getirilmesini de takip edeceklerini ifade ederek, “Körfez Belediye Başkanının önünde çözüm bekleyen önemli sorunlar var ve mecliste her an dengeler değişebilir. Seçim öncesi alınan personel şu anda yönetimin en büyük sorunu. Sözleşmeli olarak alınan bu personel kadro ve devamlı çalışma beklentisi içinde. Hesapsızca yapılan alımlar, yapılan zamlar nedeniyle maaş ödemeleri önemli bir bütçe istiyor. Umarız maaş ödemesinde zorlanmazlar ve personel azaltmaya gitmezler. Yine umarım ki, arsa ve bina satarak bütçeyi sağlamak istemezler, zira ne halkın, ne de bizim buna tahammülümüz kalmadı” dedi.

Güncelleme: 18 Nisan 2024 13:14
birsoy mühendislik 1 mayıs
Nabi abi
Nabi abi
nazende 1 mayıs
Nabi abi
Nabi abi
X