Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreterliği için 5 isim konuşuluyor
25 Nisan 2024 14:56

Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreterliği için 5 isim konuşuluyor

Balamir Gündoğdu’dan boşalan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik koltuğuna kimin oturacağı merak konusu oldu. Diğer yandan genel sekreter olma olasılığı olan 5 isim konuşulmaya başlandı

Ergün Demir Tüm haberleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde 5 yıldır Genel Sekreter olarak görev yapan Balamir Gündoğdu 31 Mart yerel seçimi sonrası İçişleri Bakanlığına Bakan Müşaviri olarak atandı. Gündoğdu’nun atanması sonrası boşalan genel sekreterlik koltuğuna kimin atanacağı merak konusu olurken bu atamanın en geç 15 gün içinde yapılması bekleniyor.

5 İSİM KONUŞULUYOR

Diğer yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olma ihtimali olan 5 isim konuşulmaya başlandı. Bu isimlerden 3’ü halihazırda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulunuyor. Bu isimlerin Hasan Aydınlık, Ali Haydar Bulut ve Gökmen Mengüç olduğu kulislerde dillendiriliyor.

BURSA GENEL SEKRETERİ Mİ?

Ayrıca AK Parti’nin son seçimlerde CHP’ye kaybettiği Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreter olarak görev yapan Ulaş Alkan’ın da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak göreve başlama ihtimalinin yüksek olduğu söyleniyor. Genel Sekreterlik görevi için, son olarak, halihazırda Ankara’da görev yapan ve kaymakam kökenli bir bürokratın adının da geçtiği gelen bilgiler arasında.

Güncelleme: 25 Nisan 2024 15:00
BENZER HABERLER
X