Rekabet sandıkta, sahada dostluk var

29 Şubat 2024 22:17
31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala siyasi partiler çalışmalarını hızlandırmaya başladı. CHP Körfez Belediye Başkan adayı Tayfun Balıkçı ve İYİ Parti Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu farklı iki partinin bir arada yaptıkları çalışma ile rekabetin sandıkta, sahada dostluğun ön planda olduğunu gösterdiler

CHP Körfez Belediye Başkan adayı Tayfun Balıkçı ve İYİ Parti Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu,  kalabalık gurupla Güney Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda kurulan Perşembe Pazarı girişinde stand açarak, broşür dağıttılar. Tayfun Balıkçı farklı olarak lokma da dağıttı ve lokmamızı paylaşalım sloganı ile çalışma gerçekleştirdi. İki partinin pazarın girişinde kurduğu stand, rekabetten uzak dostluk havası içinde gelen vatandaşların uğrak yeri olurken, Hatipoğlu sandıktaki rakibini ziyaret edip, Balıkçı’dan lokma alarak sohbet etti ve başarılar diledi. İki rakip aday birbirlerine başarılar dileyip bir süre sohbet ederken, ekiplerinde yer alan arkadaşları da aynı şekilde dostça sohbet ettiler.

Milletvekilliği seçimleri sırasında aynı şekilde CHP ve AKP standları yan yana gelmiş, taraflar kavga ederek karakolluk olmuşlardı. Davranışları ile tüm siyasilere ve ekiplerine örnek olan Balıkçı ve Hatipoğlu, sahada dost olduklarını, rekabetin ve çekişmenin sandıklarda olması gerektiğini ispatladılar. Bu karşılıklı dostluk ve sohbet sonrasında iki aday da sırayla pazara girerek broşür dağıtıp, esnaf ve vatandaşlarla ekonomiyi, hayat pahalılığını konuştular.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X