Sertif Gökçe şehit yakınları ve gazilere iftar verdi: Her zaman başımızın tacısınız

27 Mart 2024 22:12
Bu akşamki iftar programında şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarını ağırlayan CHP Derince Belediye Başkan adayı Av. Sertif Gökçe, “Sizlerin yeri her zaman bizim başımızın üstündedir. Her zaman baş tacımızsınız. Sizler için ne yaparsak azdır” dedi

CHP Derince Belediye Başkan adayı Av. Sertif Gökçe, bu akşamki iftar programında şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarını ağırladı. Derince Yenikent Mahallesi’nde bulunan Tanyıldız Restoranda gerçekleştirilen iftar programında katılımcılar Gökçe ve eşi tarafından kapıda karşılandı. Her gelen misafirle tek tek ilgilenen Başkan Adayı Gökçe iftar öncesi kısa bir konuşma yapmayı da ihmal etmedi.

“ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ”

Gökçe şunları söyledi: ‘’Değerli misafirlerimiz; iftarımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Sizler bize şehitlerimizin emaneti ve vatan savunmasında gazi olanlar ve gazi yakınlarısınız. Sizler bu ülke için en değerli varlıklarınızı, kiminiz eşinizi, kiminiz babanızı, kiminiz kardeşinizi kaybettiniz. Yani en değerli varlığınızı kaybettiniz. Bundan daha ötesi olamaz diye düşünüyorum. Onun için sizlerin yeri her zaman bizim başımızın üstündedir. Sizler her zaman baş tacımızsınız.

“SİZLER İÇİN NE YAPSAK AZDIR”

Biz her zaman, seçildiğimiz günden sonra da sizler için ne yaparsak azdır. Sizler gerçekten bizim için şehitlerimizin emanetisiniz. Gazilerimiz de bizim için çok kutsal ve çok değerli insanlardır. İnanın bundan sonraki zamanlarda sizler için elimizden gelenin en fazlasını yapacağız. Bu vesileyle tekrar buraya kadar geldiğiniz için, bizimle birlikte oruçlarınızı açtığınız için hepinize çok çok teşekkür ederim. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilerimize de uzun sağlıklı bir yaşam diliyorum. Afiyet olsun, hoş geldiniz sefalar getirdiniz.” Gökçe’nin konuşmasın sonrası Kuran-ı Kerim okundu ve ardından yapılan dua ile oruçlar açıldı. İftar organizasyonu yenilen yemekler sonrası sohbetlerle devam etti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X