Körfez’in A gurubu belgeli seyahat acentası var

19 Mart 2024 09:11
Körfez Barbaros Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi Mudaş İş Merkezi’n de kalabalık bir katılımla ilçenin ve bölgenin ilk A Gurubu Seyahat Acentası İşletme Belgesine sahip firmanın açılışı yapıldı. Hizmete başlayan Mega Jet Turizm Seyahat Acentası, Körfez ve çevre ilçelerden gelecek olan vatandaşları yurt içi, yurt dışı turlara taşıyacak.

Sema Karagöl’ün Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Karagöl Mega Jet Turizm Seyahat Acentası, 5 ofis personeli ile hizmet vermeye başladı. Turizm Acentası, yurt içi, yurt dışı seyahat ve turlar, Avrupa turları, kültür turları, Balkan turları, Hac ve Umre seyahatleri alanlarında sorunsuz ve güzel tatil geçirmek, dini vazifelerini yerine getirmek isteyen vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Oto kiralama firması da bulunan Mega Jet Acentası, uçak bileti satışı da yapmakta. Güzel bir tatil geçirmek, kandırılmadan ve sorun yaşamadan tatil turlarına katılmak, yurt içi, yurt dışı lüks otellerde, ya da ekonomik olarak seçim yapılabilecek otellerde tatil yapmak isteyen vatandaşlar, acentaya geldiklerinde programları yapılıyor. Tatil programına katılan vatandaşlar, belirtilen adresten alınıp, tatil bitiminde yine otelden alınıp getiriliyorlar.

Yönetim Kurulu Başkanı Sema Karagöl, güvenilir olmayan aracı firmalar tarafından yapılan programlar nedeniyle birçok vatandaşın zarar gördüğünü, aldatıldığını ve tatilin cehenneme döndüğünü hatırlatarak, “Tursab onaylı A belgesine sahip olan Körfez ve çevresindeki tek acentayız. Amacımız halka en iyi hizmeti vermek ve insanları mutlu ederek müşteri memnuniyetini kazanmaktır. Bizim için kazançtan önce insanların mutlu olması, unutulmaz bir tatil yaşaması ve herkese bunu anlatmasıdır. VİP minibüsten, lüks otomobillere, ekonomik araçlara kadar Rent A Car firmamızda ulaşım araçları mevcuttur. Kötü deneyimiyle değil, gerçekten güzel olduğu için unutulmaz tatil yaşamak, tatil turlarına katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı acentamıza bekliyoruz” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
birsoy mühendislik 1 mayıs
Nabi abi
Nabi abi
nazende 1 mayıs
Nabi abi
X