Ulaş Yıldız: Aday olursak elimizi taşın altına koyarız

16 Nisan 2024 18:00
Kocaelispor'da olağanüstü kongre tarihi yaklaştıkça başkan adaylığı için isimler dolaşmaya başladı. İsmi konuşulanlardan biri olan iş insanı Ulaş Yıldız, “Ligin sonunu bekleyeceğiz. Şu an bir adaylık açıklaması yapıp sürece zarar vermek istemiyoruz. Eğer biz aday olacaksak, bilgili birikimli insanlarla, maddi manevi tamamen bu işin altına elimizi koymamız gerekir” diye konuştu

Kentin takımı Kocaelispor, 28 Nisan’da olağanüstü kongreye gidecek. Eğer bu tarihte çoğunluk sağlanamazsa 9 Haziran'da çoğunluğa bakılmaksızın seçim gerçekleştirilecek. Kongreye sayılı günler kala bazı kişilerin ismi de başkan adaylığı için dolaşmaya başladı. Kongrede aday olması beklenen isimlerden birisi de iş insanı ve Kocaelispor eski yöneticilerinden Ulaş Yıldız.

SÜRECE ZARAR VERMEYİZ

Kocaelispor kongresinde aday olup olmayacağını sorduğumuz Ulaş Yıldız, süreci yakından takip ettiklerini belirterek, “Bu ligin sonunu beklememiz gerekiyor. Şu an bir adaylık açıklaması yapıp sürece zarar vermek istemiyoruz. Çünkü önemli olan Kocaelispor’umuzun başarısıdır. Sezon sonuna bakmamız gerekiyor. Kocaelisporumuz Süper Lige çıkmasını çok istiyoruz. Biz her koşulda takımımızın yanındayız. Onun için böylesine kritik zamanlarda adaylık açıklaması yapıp camiaya zarar vermek istemiyoruz. Hiçbir şekilde bölünme yaratmak istemiyoruz” dedi.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYARIZ

Sezon sonuna gelindiğinde aday olup olmamaya karar vereceklerini de belirten Yıldız, “Biz bu şehirde doğduk, büyüdük. Elbette bana aday olmam konusunda ciddi talepler de geliyor. Bu anlamda bir ekibimizde var. Bütün şıkları masaya yatırıyoruz. Çalışıyoruz. Bizim aday olmamız için birçok parametrenin uyumlu bir hal alması gerekiyor. Takımın mali durumu, kent dinamiklerinin tavrı, camianın istekleri, iyi bir yol haritası, konjonktür bunların hepsi önemli parametreler. Şöyle düşünün; Kocaelispor süper lige çıktığında tekrar sıkıntılı dönemlere dönecekse bu iş anlamlı olmaz. Dediğim gibi tüm olasılıkları masaya yatırıp onun üzerinde çalışıyoruz. Hayal kurmuyoruz. Eğer biz aday olacaksak, bilgili birikimli insanlarla, maddi manevi tamamen bu işin altına elimizi koymamız gerekir.” diye konuştu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X