Kocaelispor üye listesinin ne zaman askıya çıkacağı netleşti

17 Nisan 2024 16:18
Kongre kararı alan Kocaelispor Kulübü’nde oy kullanma hakkı olan üyelerin listesinin asılmaması eleştiri konusu olmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan Muhasebe Müdürü Sinan Şentürk, “Bayram tatili nedeniyle sürecin uzadığını fakat 2 gün içinde listenin askıya çıkarılacağını söyledi

Geçtiğimiz günlerde kongre kararı alan Kocaelispor Kulübü için başkan adaylarının isimleri konuşulmaya başladı. 9 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre için aday olmak isteyen isimler çalışmalarını yaparken, üye listesinin asılmaması kafaları karıştırdı. Tüzük gereği kongre kararı alındıktan 2 gün sonra, oy kullanma hakkı olan üyelerin listesinin askıya çıkarılması ve 5 gün boyunca kulüp binasına asılması ayrıca aynı listenin kulübün resmi internet sitesinde de yayınlanması gerekiyordu.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Oy kullanma hakkı bulunan üyelerin listelerinin neden asılmadığını sorduğumuz Kocaelispor Kulübü Muhasebe Müdürü Sinan Şentürk, “Atlamamak adına çalışmalarımızı yapıyoruz. Sizin de söylediğiniz gibi birden fazla aday çıkma olasılığı var. Ben şimdi orada bir tane adamı atlarsam kongre günü milletle tartışma yaşarım. Üye parasını ödemiştir, ismini bulamaz, biz atlamış oluruz, sıkıntı olur. O yüzden listelerimizi kontrol ediyoruz. Bir iki gün içerisinde muhtemelen askıya çıkacaktır” dedi.

ZAMAN DARDI

Tüzük gereği listelerin kongre kararı alındıktan iki gün sonra asılması gerekiyordu eleştirisine de cevap veren Şentürk, “Öyleydi. Ama zaman dardı. Şöyle söyleyeyim; bu yılın 31 Mart’ına kadar borçları olmayan üyelerin listeye dahil olması lazım. Araya 10 günlük bir bayram girdi. Gerçi biz 10 gün tatil yapmadık ama bayram tatili de araya girince zamanımız daraldı. Benim aslında 1 Nisan’dan sonra 15 gün içerisinde listeyi hazırlamam lazımda. Ama şimdi araya bayram tatili girince oradaki iş değişti. Ben 2-3 gün içinde inşallah bunların hepsini toparlayacağım ve askıda olacak. Bizim yaklaşık 3 bin üyemiz var fakat yaklaşık oy kullanma hakkı olan üye sayımızın yaklaşık bin 500 civarında olacağını tahmin ediyorum” diye konuştu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
birsoy mühendislik 1 mayıs
Nabi abi
Nabi abi
nazende 1 mayıs
Nabi abi
Nabi abi
X